به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در هفته هشتم لیگ برتر فوتبال، از ساعت ۱۷ در ورزشگاه شهدای شهر مقدس از ذوب آهن اصفهان میزبانی خواهد کرد.
این بازی آخرین دیداری است که هاشمیان روی نیمکت پرسپولیس مینشیند. ستاره سابق تیم ملی فوتبال کشورمان که خیلی زود از نیمکت پرسپولیس به دلیل کسب نتایج ضعیف کنار گذاشته شد، تصمیم گرفت در آخرین حضور خود روی نیمکت سرخ ها، تیمش را با اسکوادی متفاوت روانه میدان کند.
از نکات حائز اهمیت ترکیب پرسپولیس، حضور سرژ اوریه در ترکیب فیکس سرخهای پایتخت است. سرژ اوریه که از او به عنوان یکی از بهترین خریدهای تاریخ باشگاه پرسپولیس و لیگ برتر فوتبال ایران یاد میشد، در آغاز مسابقات به دلیل ابتلایش به بیماری هپاتیت ب از حضور در تمرینات و مسابقات محروم و تحت درمان قرار گرفت. حالا پس از گذشت ۷ هفته از لیگ برتر، سرژ اوریه میتواند پرسپولیس در لیگ برتر همراهی کند.
پیام نیازمند، حسین ابرقویی، مرتضی پورعلیگنجی، حسین کنعانی، میلاد محمدی، سروش رفیعی، مارکو باکیچ، امید عالیشاه، سرژ اوریه، محمد عمری علی علیپور